Image default
Suceava

Problemele cu care se confruntă industria ospitalității, discutate la Prefectura Suceava

Având în vedere situația turismului local și național în contextul crizei generate de epidemia COVID-19, problemele cu care se confruntă industria ospitalității ca urmare a măsurilor impuse la nivel local și național pentru prevenirea răspândirii epidemiei Covid-19, prefectul județului Suceava, Iulian Cimpoeșu, a convocat, la solicitarea Patronatului Județean al Femeilor de Afaceri din IMM Suceava și Federația Femeilor de Afaceri din Regiunea Nord-Est, Comisia de Dialog Social de la nivelul Instituției Prefectului.

Întâlnirea a avut loc astăzi, în sala de ședințe din cadrul Muzeului Național de Istorie Suceava, cu prezență fizică precum și în sistem videoconferință.

Temele de discuție din cadrul întâlnirii au fost: Situația turismului local și național în contextul crizei generate de epidemia COVID-19; Probleme privind funcționarea sectorului turistic local și național în contextul măsurilor impuse de pandemia COVID-19; Măsuri și soluții de organizare, susținere și prioritizare a sectorului turism în cadrul economiei locale și naționale; Propuneri de relansare a acestei industrii; Susținerea unui turism participativ prin utilizarea și dezvoltarea parteneriatelor public-private.

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate