Image default
Neamt

Problema câinilor comunitari din municipiul Tîrgu Neamț este pe cale de a fi rezolvată

Luna trecută s-a încheiat un contract cu societatea Salubritas Piatra Neamț, valabil până la sfârșitul anului, timp în care va fi lansată o nouă procedură de achiziții.

Contractul a venit după ce nu s-a prezentat nimeni la procedura de achiziții organizată de Primărie în aprilie, iar următoarea a fost reziliată prin acordul părților.

Noi avem un contract cu Primăria și încercăm să prindem toţi câinii fără stăpân din Târgu Neamţ. Până acum, de pe raza oraşului am prins 38 de câini care au fost sterilizați şi trataţi. În prezent lucrăm cu mai multe asociaţii, care trimit câinii spre adopție în Germania și Franța” a declarat Cristian Sauciuc, directorul Salubritas Piatra Neamţ.

Problema câinilor comunitari este de maximă importanță, deoarece în perioada în care a fost sistată activitatea de ecarisaj au fost multe cazuri în care cetăţenii au fost muşcaţi sau speriaţi de câinii fără stăpân.

Sper ca în cel mai scurt timp să eradicăm acest fenomen neplăcut” a declarat primarul Daniel Harpa.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate