Image default
Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a discutat la Palatul Victoria cu premierul Florin Cîțu și cu ministrul Dezvoltării, Cseke Attila

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a participat marţi, la Palatul Victoria, la întâlnirea cu prim-ministrul Florin Câțu si Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administrației – Czeche Atilla.

În cadrul întâlnirii, s-au discutat probleme legate de suportarea cheltuielilor din Campania de vaccinare anti-covid; suportarea cheltuielilor de protecție socială în bugetul anului 2021; actualizarea costurilor standard în învățământul preuniversitar; descentralizare prin transferul activelor din domeniul public al statului la autorităţile locale; colaborare guvern-autorități locale în întocmirea ghidurilor pentru atragerea de fonduri europene; suportarea cheltuielilor pentru transportul gratuit 100% al elevilor, precum şi al celor legate de burse școlare și alte probleme punctuale.

Lungu a ridicat problema urgentării Hotărârii de Guvern, care este pe circuitul de avizare, pentru realizarea Sălii polivalente de 5.000 de locuri la Suceava.

„Au fost discuţii constructive cu soluții concrete, urmând ca în perioada următoare să aibă loc întâlniri pe tema fondurilor europene din Planul Național de Redresare și Reziliență”, a concluzionat Lungu.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate