Image default
Rădăuți Suceava

Primarii din zona Rădăuţi au participat la discuții privind dezvoltarea urbanistică a zonei învecinate noii șosele de centură

Vineri, 20 noiembrie, după inaugurarea inelului de centură a Rădăuțiului, primarii localităților limitrofe au participat la o ședință la Primăria Rădăuți.

Alături de primarul Bogdan Loghin, vicepreședintele Consiliului Județean, Cristi Crețu, și arhitectul șef Tudor-Gheorghe Andriu cei prezenți au discutat timp de o oră despre interesul comun al localităților pentru aderarea la proiecte smart, pe zone integrate pentru fonduri europene.

În cele mai multe cazuri terenurile învecinate șoselei de centură sunt private, însă constituie o oportunitate pentru potențialii investitori care trebuie să găsească în primării tot suportul serviciilor de urbanism.

Deși doar primarii de la Horodnic și Volovăț au mai făcut parte din administrațiile anterioare, interesul comun a constituit un factor de coeziune, pentru proiecte viitoare, dezvoltate sub strategii comune ale primăriilor.

Au participat Cristinel Antemie – primar Frătăuții Vechi, Ioan Vicol – primar Volovăț, Toader Adrian Lavric – primar Satu Mare, Gheorghe Luța – primar Dornești,Vasile Cărare – primar Milișăuți, Ionel Andrișan – primar Horodnic de Jos, Vasile Luța – primar Horodnic de Sus, Gheorghe Lazăr – primar
Marginea.

La final Cristi Crețu a îndemnat primarii să apeleze oricând la arhitectul șef și la serviciul de urbanism al Consiliului Județean, pentru că vor găsi aici suport necondiționat și sprijin în realizarea proiectelor.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate