Image default
Suceava

Primăria Suceava definitivează strategia de încălzire pentru iarna viitoare

Primăria Suceava, „Bioenergy” – producătorul de energie termică şi „Thermonet” – concesionarul serviciului de transport, distribuire şi furnizare a agentului termic definitivează strategia pentru asigurarea, în iarna 2020-2021, a încălzirii locuinţelor racordate la sistemul centralizat.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a precizat că se lucrează la strategia de încălzire pentru iarna viitoare şi că un lucru bun este acela că există suficientă biomasă în curtea Bioenergy.

Cu responsabilii Thermonet, au fost abordate, de asemenea aspecte privind reabilitarea unor puncte vulnerabile din sistemul de transport, distribuire şi furnizarea energiei termice, „astfel încât să se mai reducă din pierderi”.

În acest sens, primarul de Suceava a cerut, la Bucureşti, asigurarea de fonduri pentru reabilitarea sistemului de transport, distribuire şi furnizare a energiei termice prin Programul guvernamental „Termoficare 2006-2020. Căldură şi confort”.

Ion Lungu, primarul Sucevei:

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate