Image default
Neamt

Primăria Piatra Neamț anunță lucrări pe str. Fermelor

Autoritățile locale nemțene anunță că timp de 45 de zile porțiunea de drum din str. Fermelor situată între intersecțiile cu str. Schitului și str. Gara Veche va fi închisă circulației rutiere pentru lucrări de reparații.
Accesul va fi permis doar riveranilor, furnizorilor, clientilor și angajatilor societăților care își desfășoară activitatea pe strada Fermelor.
Primăria Piatra-Neamț transmite că se vor executa lucrări de refacere a carosabilului și de realizare racord canalizare pluvială strada Schitului cu prelungire în str. Fermelor.  Aceste lucrări sunt corelate cu lucrări la magistrala de apă derulate de compania județeană ApaServ.
Totodată, traficul rutier pentru vehiculele sub 10 tone va fi redirecționat pe străzile Ion Ionescu de la Brad – Ciocârliei – Olteniei – Gara Veche, iar pentru vehiculele peste 10 tone pe DN 15D, DJ 156A și DJ 175 (str. Izvoare).
„Sunt lucrări esențiale, având în vedere starea drumului, și care trebuie neapărat realizate până la începerea sezonului rece. De altfel, până la jumătatea lunii noiembrie se va repara carosabilul pe toată lungimea străzii Fermelor. Ne cerem scuze pentru disconfort și vă mulțumim pentru înțelegere” transmite primarul municipiului Piatra Neamț, Andrei Carabelea.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate