• Acasa
  • Iași
  • Primăria Municipiului Iași va moderniza Spitalul Clinic „Dr. C.I. Parhon”
Iași

Primăria Municipiului Iași va moderniza Spitalul Clinic „Dr. C.I. Parhon”

Spitalul Clinic „Dr. C.I. Parhon” din Iași va fi modernizat prin intermediul fondurilor europene.

Primăria Municipiului Iași va moderniza Spitalul Clinic „Dr. C.I. Parhon” printr-un proiect finanțat în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare. Mai exact, lucrările vor consta în modernizarea instalațiilor electrice instalațiilor pentru fluide medicale și cele pentru securitatea la incendii. Durata proiectului este estimată la 12 luni.

Spitalul Clinic „Dr. C.I. Parhon”
Spitalul Clinic „Dr. C.I. Parhon”

Lucrările efectuate la Spitalul Clinic „Dr. C.I. Parhon”

Vor fi realizate lucrări de intervenție la infrastructura electrică, de ventilare și tratate a aerului, precum și la infrastructura de fluide medicale. Tot prin acest proiect, unitatea sanitară va fi dotată cu sisteme de detectare, semnalizare, alarmare incendii, detectare semnalizate și alarmare în cazul depășirii concentrației maxime admise de oxigen.

Contractul pentru modernizarea Spitalului Clinic „Dr. C.I. Parhon”

Hotărârea de aprobarea a proiectului, a cheltuielilor aferente și a acordului de parteneriat între Municipiul Iași și Spitalul Clinic „Dr. C. I. Parhon” a fost votată în ședința Consiliului Local din 31 martie.

Vă recomandăm să citiți și:

Peste 200 de pacienți refugiați ucraineni, tratați la Iași

Gripă vs viroză respiratorie. Sfaturile medicului

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate