Image default
Fălticeni Suceava

Primăria Cornu Luncii: Se reia activitatea de eliberare a adeverinţelor în vederea depunerii cererilor de plată a subvenţiei la APIA

Primăria Cornu Luncii aduce la cunoştinţa fermierilor din comuna Cornu Luncii, precum şi din comunele Mălini, Slatina, Mănăstirea Humorului şi altele care deţin teren pe raza comunei Cornu Luncii, că se reia activitatea de eliberare a adeverinţelor în vederea depunerii cererilor de plată a subvenţiei la APIA.

Primarul de Cornu Luncii, Gheorghe Fron, a precizat că fiecare cetăţean care deţine terne pe raza comunei Cornu Luncii trebuie să-i contacteze pe ing. Alexandru Cofler (tel. 0743955595 şi 0749108787) sau pe Liliana Costân (tel. 0749108787), pentru a comunica următoarele date: numele şi prenumele, codul numeric personal, suprafaţa agricolă totală, suprafeţe cultivate pe culturi (cartofo, porumb. grâu, ovăz ş.a.).

Este interzisă prezenţa cetăţenilor la Primăria Coprnu Luncii sau la sediul APIA.

„Primăria, pe baza informaţiilor dumneavoastră, întocmeşte documentaţiile pe care le înaintează apoi la APIA, iar dumneavoastră veţi primi subvenţia în contul bancar”, a mai spus Gheorghe Fron.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate