Image default
Botosani

Primăria comununei M. Eminescu: Anunţ cu privire la distribuirea măştilor de protecţie

În vederea asigurării protecţiei cetăţenilor de pe teritoriul României în actualul context epidemiologic determinat de răspândire a noului coronavirus, Ministerul Sănătăţii achiziţionează, măştile de protecţie, conform standardelor europene în vigoare.

Distribuirea măştilor de protecţie se realizează de către Ministerul Sănătăţii prin direcţiile de sănătate publică judeţene către autorităţile publice locale.

Autorităţile publice locale (PRIMĂRIA) asigură distribuirea măştilor de protecţie, în mod gratuit, către fiecare beneficiar.

Beneficiarii din comuna Mihai Eminescu sunt în număr de 1.262 de persoane, selectate în baza Legi inr. 146/2020, după cum urmează:

  • persoanele din familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei;
  • persoanele din familiile beneficiare ale ajutorului social;
  • Pensionarii, ale căror drepturi sunt de până la 1.000 lei, inclusiv (titularul);
  • Persoanele cu handicap care beneficiază de indeminzaţie lunară, indiferent de venituri sau buget complementar (titularul);
  • Copiii cu handicap de tip HIV/SIDA (titularul);

În conformitate cu prevederile Legii sus-menţionate, beneficiarii vor primi câte 30 de măşti, lunar, până la incheierea pandemiei de coronavirus COVID-19, declarată oficial de O.M.S.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate