Image default
Botosani

Președintele PMP Botoșani sprijină închisoarea la domiciliu

Președintele PMP Botoșani Corneliu Popescu salută inițiativa liberalilor de a iniția un proiect de lege privind închisoarea la domiciliu. Acestea a postat pe pagina sa de socializare următoarea opinie:

„O ÎNTREAGĂ DEZBATERE PE TEMA… „ÎNCHISORII DE ACASĂ…” inițiator, Sen. Alina Gorghiu.
Și…ce sa vezi, majoritatea, nu sunt deacord cu inițiativa senatoarei. Adică, vor ca cei condamnați sa facă pușcăria la locul specializat, adică în pușcării adevărate, pe banii noștri, în pușcării europene, cu condiții europene, unde va trebui sa băgăm o groaza de bani și…personal specializat și bine plătit… O groaza de bani pe care, de fapt, nici nu-i avem și nici nu-i mai putem suporta.. În loc sa nu-i mai cheltuim și sa ne concentram cu toată forta pentru recuperarea prejudiciilor…toate cazurile penale fiind însoțite de cheltuieli, amenzi și valori prejudiciate. Mai înțelege cineva ceva?! O turma de țuțari, fără gândire, fără logica…ne țin angajați în cheltuieli publice inutile în timp ce urla, la fel de tare, ca nu avem sistem de sănătate, nu avem autostrăzi… La învățământ nici nu se mai gândesc, unde am putea educa oameni și spera sa nu mai avem infractori. Pentru aceasta inițiativa bravo tuturor parlamentarilor care au votat!” scrie Corneliu Popescu pe pagina sa de Facebook.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate