Image default
Botosani Noutăți

Președintele Asociației „Salvează o inimă” propus pentru titlul de cetățean de onoare al municipiului Botoșani

​Președintele Asociației „Salvează o inimă”, Vlad Dumitru Plăcintă, va primi titlul de de „Cetățean de onoare” al municipiului Botoșani.
Propunerea vine din partea primarului Cosmin Andrei și are la bază activitatea prodigioasă a președintelui acestei organizații non-guvernamentale și rezultatele uimitoare obținute până acum.

Înființată pe 12 decembrie 2012, cu 12 milioane de euro – fonduri adunate din donații și mai mult de 500 de beneficiari, Asociația „Salvează o inimă” se implică în campanii de salvare a copiilor, în special cu malformații grave, oferindu-le șansa de a trăi și de a se dezvolta pentru viitor.

Titlul vine ca o apreciere pentru implicarea în sprijinirea și ajutorarea semenilor, aprecieri pe care primarul i le-a transmis și personal,​ ​cu ocazia unei întâlniri pe care cei doi au avut-o, luni, ​la ​P​rimărie.​

Edilul va iniţia în acest sens un proiect de hotărâre, care va fi înaintat Consiliului Local, în şedinţa de la sfârșitul lunii septembrie.

Mulți copii și-au recăpătat zâmbetele, mulți părinți și-au redobândit speranța, bineînțeles, și cu sprijinul acestui om care a dovedit în repetate rânduri că lucrează pentru oameni. În acest fel, ne manifestăm și noi aprecierea pentru implicarea sa în sprijinirea și ajutorarea semenilor”, a declarat primarul Cosmin Andrei.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate