Image default
Iași Slider Iasi

Premierul anunță care vor fi regulile de Paște și 1 mai: „Circulația pe timpul nopții să fie permisă până la ora 5:00”

Circulația în Noaptea de Înviere ar putea fi permisă până la ora 05:00 dimineața, iar magazinele ar putea să rămână deschise până la ora 20:00 înainte de Paște. Acestea sunt propunerile pe care le va face premierul Florin Cîțu în ședința CNSU de joi, 8 aprilie.

Anunțul a fost făcut astăzi, 8 aprilie, într-un mesaj pe pagina de Facebook a premierului. Potrivit acestuia, în perioada menționată stațiunile de pe litoral vor fi deschise, iar unitățile de cazare pot fi ocupate în procent de cel mult 70%, mai anunță premierul.

„Propuneri importante pe care le transmit astăzi CNSU:

– pentru cei care vor merge la slujba de Paște, circulația pe timpul nopții să fie permisă până la ora 5:00;

– magazinele să rămână deschise până la ora 20.00 vineri înainte de Paște;

– stațiunile de pe litoral să fie deschise, respectând toate regulile în vigoare, dar cu capacitate de maximum 70% (exact așa cum sunt acum stațiunile de la munte)”, scrie premierul Florin Cîțu.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență urmează să se reunească joi, 8 aprilie, înaintea ședinței de Guvern în care va fi aprobată o nouă prelungire a stării de alertă.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate