Image default
Neamt

Posturi de medici scoase la concurs în Roman

Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Roman organizează concursuri pentru ocuparea mai multor posturi de medici.

Sunt vizate ocuparea unui post în specialitatea medicină generală la Serviciul asistență medicală comunitară și școlară, a unui post în specialitatea medicină generală la Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice Casa Bunicilor, a unui post de medicină generală la Centrul de zi pentru copii aflați în situatii de risc Casa Copiilor și a unui post de medicină generală la Centrul de zi pentru copii antepreșcolari aflați în situații de risc Casa Fluturașilor.

Înscrierile se fac până pe 27 ianuarie, iar concursul se va desfășura în perioada cuprinsă între 31 și 90 zile de la publicarea anunțurilor în Revista Viața Medicală.

Detalii complete despre actele necesare și procedura de concurs pot fi găsite la Direcția de Asistență Socială Roman – Biroul resurse umane.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate