Image default
Botosani

POLIŢIŞTII „AU DESCINS” LA CENTRUL DE TRANSFUZII BOTOŞANI

La data de 20.09.2019 poliţiştii botoşăneni, s-au alăturat campaniei de donare de sânge iniţiată prin Programul Operaţional Comun România-Ucraina.

Astfel, că aceştia au contribuit la salvarea de vieţi omeneşti, de această dată prin donarea de sânge  şi nu prin activităţile specifice muncii de poliţie .

Sloganul campaniei este ”Europa pentru TINE! Tu pentru VIAŢĂ! FII DONATOR!” Aceasta se derulează simultan în Ucraina şi în România, în perioada 18-20 septembrie 2019, în centrele de transfuzie din toate capitalele regionale, Tulcea, Botoşani,, Suceava, Baia Mare, Satu Mare (România), Cernăuţi, Ivano-Frankivsk, Uzhorod, Odessa (Ucraina).

La această activitate au participat mai mulţi poliţişti din cadrul structurilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani, care, împreună cu domnul inspector şef adjunct, comisar de poliţie, Ilaşcu Eduard Cătălin, s-au prezentat la Centrul de Transfuzie Botoşani, unde au donat sânge.

Bonurile de masă, primite în urma acestei activităţi vor fi folosite în scop umanitar.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Lasa comentariu

*Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate