Image default
Fălticeni Suceava

Poliţia Locală Fălticeni va ridica vehiculele abandonate pe spaţiile publice

Poliţia Locală Fălticeni verifică vehiculele care par abandonate, şi are dreptul să le ridice de pe spaţiile publice.

„Legea dă dreptul poliţiei locale nu doar să îl amendeze pe posesor, ci chiar să îi ridice maşina.”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Locale Fălticeni.

Dacă Poliţia locală a observat că nu v-aţi mai mişcat maşina de jumătate de an, ca atare, în următoarele 10 zile o sa fiți somat si trebuie să dovediţi că aveţi atât RCA, cât şi ITP la zi. Dacă nu, poliţia locală vă poate ridica maşina, pe banii dvs.

Posesorul maşinii va plăti nu doar cheltuilele de ridicare a autoturismului, ci şi o amendă cuprinsă între 1.000 şi 2.000 de lei.

Dacă proprietarul unui autovehicul este de negăsit şi nu vine să-şi recupereze maşina, atunci aceasta poate fi vândută sau casată, la fel şi bunurile din ea.

Aceasta acțiune are ca scop, în primul rând, eliberarea locurilor de parcare, fluidizarea traficului rutier și pietonal precum și ridicarea de pe domeniul public, creând un disconfort vizual.

„Pe această cale rugăm proprietarii ce au pe domeniul public astfel de vehicule să le ridice!”, au mai spus reprezentanţii Poliţiei Locale Fălticeni.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate