• Acasa
  • Botosani
  • Poliția în alertă! Bagaj suspect în Piața Revoluției din Botoșani!
Botosani Slider Botosani

Poliția în alertă! Bagaj suspect în Piața Revoluției din Botoșani!

UPDATE:

„Cercetările efectuate până în acest moment nu indică faptul că la mijloc ar fi vorba de comiterea vreunei infracțiuni sau a vreunei fapte contravenționale. Prin urmare, după ce lucrătorii SRI vor finaliza activitățile specifice, cercetările vor fi sistate, fără a se dispune vreo măsură față de proprietarul bagajului”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

stirea inițială

Desfășurare de forțe astăzi dimineață în Piața Revoluției, din cauza unui bagaj suspect, un troler lăsat în fața Palatului Administrativ. Zona a fost împrejmuită de jandarmi și a fost alertate toate unitățile de intervenție, inclusiv echipa pirotehnică de la Serviciul Român de Informații.

Trolerul a fost adus de un botoșănean în cursul dimineții, și abandonat în Piața Revoluției, care a lăsat și o copie a buletinului de identitate pe un coș de gunoi. Polițiștii au preluat copia și încercă să-l găsească acum pe bărbat. Oamenii legii au ridicat geamantanul care s-a dovedit a fi gol.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate