Image default
Iași

Politehnica revine pe teren propriu

Politehnica Iaşi revine mâine pe stadionul “Emil Alexandrescu” după ce ultimele patru meciuri de pe teren propriu le-a disputat la Botoşani, ca urmare a lucrărilor de reparare a terenului din Copou. Revenirea în casa proprie are loc cu prilejul disputei cu FC Voluntari, din etapa a XVII-a a Ligii I.

Duelul cu ilfovenii a fost prefaţat ieri, într-o conferinţă de presă, de antrenorul principal al Politehnicii, Mihai Teja. Antrenorul Politehnicii Iaşi, Mihai Teja, speră ca mâine, în disputa cu FC Voluntari, echipa pe care o pregăteşte să facă uitată prestaţia din meciul de la Clinceni, din runda precedentă. Tehnicianul a contrazis încă o dată o declaraţie a preşedintelui executiv Adrian Ambrosie, care afirmase că în duelul de sâmbătă jucătorii ieşeni nu vor avea prime de rezultat.

Partida de mâine dintre Politehnica Iaşi şi FC Voluntari va începe la ora 18. Bilete se găsesc la magazinul oficial, pe site-ul oficial, iar mâine la casa de bilete de la stadion. 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate