Image default
Iași

Politehnica Iași – Chindia Târgoviște, astăzi, ora 18.00

Politehnica Iași încearcă astăzi, de la ora 18.00, să revină pe primul loc al clasamentului Ligii 1 de fotbal. Ieșenii întâlnesc pe teren propriu formația Chindia Târgoviște, iar o victorie ar duce trupa antrenată de Mihai Teja din loc în fruntea campionatului, cel puțin până la meciul jucat de CFR Cluj.

Tehnicianul ieșenilor are la dispoziție întregul lot pentru această întâlnire, iar la conferința de presă a anunțat faptul că nu ia în discuția decât cele 3 puncte în partida din această seară. 

“Orice meci e greu, aşa va fi şi cu Chindia. Vreau să fim cu picioarele pe pământ, să nu fim euforici după rezultatele de până acum. Nu am realizat încă nimic. Va fi nevoie de multă muncă şi atitudine pentru a câştiga. Chindia practică un fotbal bun, Viorel Moldovan a realizat multe lucruri bune acolo. Vrem trei puncte. Pentru asta trebuie să rămânem acelaşi grup unit, modest, care munceşte” , a spus Mihai Teja.

Bilete pentru această întâlnire se găsesc la cele patru case de la stadion, până la ora începerii partidei.

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate