Image default
Suceava

PNL Suceava a depus listele pentru alegerile parlamentare

Organizația Județeană Suceava a PNL a înregistrat la Biroul Electoral Județean listele de candidați pentru alegerile parlamentare care vor avea loc pe 6 decembrie.

PNL Suceava îi propune pentru Senat, în ordine, pe Daniel Cadariu, Cătălina Culipei, Radu Pentiuc și Tudor Plăcintă, iar la Camera Deputaților pe Ioan Balan, Angelica Fădor, Bogdan Gheorghiu, Dumitru Mihalescul și Viorel Seredenciuc.

Alegerile parlamentare se vor desfășura pe 6 decembrie.

Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur a declarat că formaţiunea pe care o conduce vrea să obțină cel puțin doi senatori și cinci deputați la alegerile parlamentare.

„Încă o dată, vreau să le mulțumesc sucevenilor pentru votul pe care l-au dat. Vreau să amintesc faptul că la votul politic, câștigătorul alegerilor locale a fost PNL, care a făcut la redistribuire 50% din votul politic la Consiliul Județean Suceava. Deci noi, PNL, avem majoritatea singuri și eu sunt convins că această majoritate de 50% o putem reporta, și mai mult de atât, la alegerile parlamentare”, a declarat Flutur.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate