• Acasa
  • Iași
  • PLUS a anunțat candidatul la Primăria Iași
Iași Slider Iasi

PLUS a anunțat candidatul la Primăria Iași

Dacian Cioloș a anunțat la Iași candidații PLUS pentru Primăria și Consiliul Județean. A fost inaugurat și cabinetul europarlamentar din Iași a Alianței USR PLUS.

La finalul acestei săptămâni, membrii PLUS Iași și-au ales prin vot intern candidații la alegerile locale din acest an, inclusiv reprezentații aleși de PLUS pentru Primăria, respectiv Consiliul Județean Iași. Liviu Iolu este candidatul PLUS Iași desemnat pentru funcția de primar la alegerile din iunie 2020.

PLUS Iași este una dintre cele mai puternice organizații din țară și sunt onorat că peste 80% dintre colegi m-au ales să-i reprezint în această competiție electorală, cea mai importantă pentru comunitate.
Intru, de azi, în această competiție cu credința pot fi alternativa la lipsa de idei și anvergură politică pe care o vedem de mulți ani la reprezentanții politici și administrativi ieșeni. În afară de apărarea unor interese financiare ale unor rețele subterane trans-partinice, din păcate, primarii și alți politicieni ieșeni au reprezentat o frână pentru modernizarea capitalei Moldovei. Orașul și regiunea au nevoie de oameni cu anvergură națională, cu viziune și probitate morală care să redea Iașului identitatea regională și națională pe care o merită„, spune Liviu Iolu.

De asemenea, Daniel Șandru va reprezenta PLUS în competiția pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Iași.

„Candidatura mea din partea PLUS pentru președinția Consiliului Județean are ca fundament convingerea că putem oferi cetățenilor un program de guvernanță județeană care să aducă Iașului plusvaloare și care să îl poziționeze ca reper de neevitat la nivel național și în spațiul european. Reprezint o echipă serioasă și puternică, pentru care meritocrația nu reprezintă doar un ideal, ci e o aplicație cotidiană. Am determinarea și curajul de a mă bate pentru județul Iași, de a reprezenta interesele ieșenilor cu flexibilitatea proprie artei diplomatice și cu rigurozitatea celui care crede cu tărie că acestea nu se negociază, ci se susțin total”, afirmă Daniel Șandru.

În cursul zilei de sâmbătă, 18 ianuarie, a fost inaugurat și noul sediu PLUS.

Sediul PLUS Iași este situat la Casa Cărții, Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 67, intrarea secundară, ultimul etaj.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate