Image default
Suceava

Peste 3.500 de suceveni s-au vaccinat în prima fază a Strategiei de vaccinare împotriva COVID-19

Miercuri, 13 ianuarie 2021, in cadrul fazei I de vaccinare anti Covid/19 cu vaccinul Pfizer BioNTech, pe raza județului Suceava s-a efectuat un număr total de 564 vaccinari, astfel: la Spitalul județean Suceava 372, la Spitalul municipal Rădăuți 102, la Spitalul municipal Vatra Dornei 0, la Spitalul orășenesc Gura Humorului 42, la Spitalul municipal Câmpulung 36, la Spitalul municipal Fălticeni, la Spitalul orășenesc Siret 12.

De la începutul campaniei de vaccinare anti Covid-19 s-au efectuat 3.539 de vaccinări.

Direcția de Sănătate Publică Suceava amintește că administrarea unui vaccin împotriva COVID-19 reprezintă unul dintre instrumentele critice pentru limitarea efectelor pandemiei, alături de celelalte instrumente: respectarea restricţiilor şi a măsurilor igienico-sanitare (purtarea măştii, spălatul pe mâini şi distanţarea fizică).

Astăzi se distribuie alte 600 de doze de vaccin Pfizer BioNTech în centrele de vaccinare din județ, în funcție de programările efectuate.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate