Image default
Suceava

Peste 1.000 de suceveni s-au vaccinat miercuri împotriva Covid-19

În cursul zilei de miercuri, 20 ianuarie, 1.076 de persoane s-au vaccinat, în județul Suceava, împotriva Sars-Cov2.

Distribuția pe centrele de vaccinare este următoarea:
– Spital Județean Suceava – 473
– Spital Municipal Rădăuti – 153
– Spitalul Municipal Fălticeni – 120
– Spital Municipal Câmpulung Moldovenesc – 150
– Spitalul Orășenesc Gura Gumorului – 120
– Spitalul Orășenesc Siret – 60

Până în momentul de față, în centrele de vaccinare din județul Suceava 6.889 de persoane s-au vaccinat împotriva Sars-Cov2.

Pentru data de 21 ianuarie, în Etapa a II-a a campaniei de vaccinare, destinată persoanelor cu vârsta peste 65 ani, persoanelor cu boli cronice, indiferent de vârstă, precum şi personalului-cheie care desfăşoară activităţi în domenii esenţiale s-au inscris 941 de persoane.

În judeţul Suceava sunt deschise publicului pentru programare 7 centre de vaccinare ( Spital Județean Suceava, Spital Municipal Rădăuți, Spital Municipal Fălticeni, Spital Municipal Câmpulung, Spital Orășenesc Gura Humorului, Spital Orășenesc Siret și Sala de sport Vatra Dornei), şi o capacitate zilnică de vaccinare de 420 persoane cu prima doză şi cu rapel.

În judeţul Suceava, pentru următoarele 7 de zile, a fost programat pentru vaccinare împotriva Sars-Cov2 un număr de 7.538 de persoane.

Gradul de ocupare al locurilor de vaccinare este de 100% pentru următoarele 7 zile, singurul centru de vaccinare unde mai sunt sloturi disponibile fiind cel de la Sala de sport din Vatra Dornei.

Acțiunea de vaccinare cu echipa mobilă continuă astăzi, 21 ianuarie 2021, în Centrele de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Sasca Mică și Costâna.

„Reamintim că programările la vaccinare sunt condiţionate atât de numărul dozelor de vaccin aflate în stoc la momentul efectuării operaţiunii cât şi de dinamica solicitărilor de înscriere la momentul respectiv.”, a precizat directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, dr. Dinu Florin Sădean.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate