Image default
Botosani

Percheziţii ale poliţiştilor botoșăneni la locuinţele unui tânăr cercetat pentru înşelăciune

Poliţiştii din Botoşani au efectuat, vineri, 31 iulie, percheziţii la locuinţele unui tânăr de 22 de ani din municipiul reşedinţă cercetat într-un dosar de înşelăciune.

Bărbatul ar fi indus în eroare o femeie de 41 ani din municipiul Botoşani, oferindu-i, cu ocazia unui schimb valutar neautorizat, două bancnote de 50 de euro, tip suvenir, în schimbul a 450 lei.

„Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Botoşani, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au pus în executare patru mandate de percheziţie domiciliară emise de către Judecătoria Botoşani. Percheziţiile domiciliare au fost efectuate la patru locaţii aparţinând unui bărbat de 22 de ani, din municipiul Botoşani, care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune. Cu prilejul percheziţiilor, au fost găsite şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe mijloace materiale de probă care interesează cauza”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Simona Puşcaşu.

Ancheta se desfăşoară sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate