Image default
Suceava

Pensiunile din Bucovina au oferte variate pentru perioada sărbătorilor de iarnă

Hotelurile și pensiunile din județul Suceava au oferte variate de revelion, care includ, acolo unde există posibilitatea, piscină, plimbări cu cai sau cu ATV, schi.

Dacă de Crăciun gradul de ocupare va fi mai mic, în noaptea dintre ani camerele și serviciile sunt deja achiziționate la majoritatea unităților.

O pensiune din Vatra Dornei are cazare și pensiune completă + masă festivă pentru minim 4 nopți la 320 lei pe noapte de persoană, iar un hotel din aceeași stațiune a ridicat tariful între 748 – 948 lei pe noapte de persoană.

La Vatra Moldoviței, o pensiune mai are locuri la cazare cu demipensiune + masă festivă, minim 4 nopți, la 350 lei pe noapte de persoană, în timp ce la o pensiune din Mălini cazarea cu pensiune completă + masă festivă, minim 4 nopți, are valoarea de 472 lei pe noapte de persoană.

600 lei pe noapte de persoană este tariful afișat de o pensiune din Sucevița pentru minim 3 nopți cazare cu demipensiune + masă festivă.

Există și oferte de cazare fără masă pentru vacanța de revelion : 170 lei pe noapte de persoană pentru minim 4 nopți la o cabană din Gura Humorului, 180 lei la Dorna Arini și 120 lei la Dorna Candrenilor.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate