Image default
Botosani

Pe locuri, fiți gata… start Biblio – Vacanţa 11!

A 11-a ediție a Biblio-Vacanței, cel mai important proiect derulat de Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani, este gata de start!

Păstrând tradiția de a oferi cursuri variate și pliate pe cerințele comunității, ediția din anul 2021 a Biblio-Vacanței se va desfășura, la fel ca anul trecut, integral în mediul on-line. Sub haștagul consacrat – #bibliotecaecutine –  propus de bibliotecă încă din luna aprilie a anului trecut – proiectul aduce și în acest an în atenția botoșănenilor cursuri diverse ( de învățare limbilor străine, desen, IT) și modalități de petrecere a timpului liber într-un mod plăcut și educativ (colecții și colecționari, micii reporteri, istoria Botoșaniului, patrimoniul bibliotecii) .

Proiectul în sine va debuta pe 5 iulie și se va desfășura până pe 31 august.

Premergător deschiderii oficiale a Biblio-Vacanței 2021, între 11 și 18 iunie, are loc constituirea corpului de voluntari a proiectului. Cei care doresc să propună și să susțină cursuri în cadrul proiectului, trebuie să trimită pe adresa biblioteca@bibliotecabotosani.ro ideea și programul de curs pe care-l doresc inclus în proiect.

Într-o a doua fază, între 21 iunie și 2 iulie are loc înscrierea efectivă la curs. Aceasta se va face simplu, prin completarea unui chestionar care va fi publicat pe site-ul www.bibliotecabotosani.ro.

Toate cursurile vor fi gratuite.

Pentru alte informații legate de Biblio – Vacanța 11, consultați site-ul www.bibliotecabotosani.ro si afișele pe care le găsiți la secțiile din oraș ale bibliotecii sau pe avizierele stradale.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate