Image default
Suceava

Pe 5 octombrie, începe umplerea instalațiilor de încălzire din muncipiul Suceava

Thermonet Suceava va începe, pe 5 octombrie, umplerea instalațiilor de încălzire din rețeaua secundară, inclusiv instalațiile interioare ale blocurilor.

Încărcarea instalațiilor de încălzire se va face pe puncte termice, prioritate având cele la care sunt arondate şcoli, grădinițe, cămine și instituții medicale.

Sucevenii sunt rugați să verifice cu atenție instalațiile interioare din apartamente, casa scării și subsolul blocului, pentru a evita inundațiile cauzate de robinetele de golire uitate deschise.

Sesizările pot fi înaintate la dispeceratul Thermonet, la numărul de telefon 0230.520.924.

Directorul Thermonet, MUGUR CORLĂȚAN, a precizat că eventualele debranşări de la sistemul centralizat se pot realiza până pe 5 octombrie.

Fiecare solicitant trebuie să deţină, printre alte documente, avizul și procesul verbal de debranşare întocmite de furnizorul de energie termică.

Lipsa acestor documente duce la nerecunoașterea legalității debranşării și achitarea de către cei în cauză a unor suprataxe și amenzi.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate