Image default
Botosani

Pe 18 august, „Mașina cu poeți” ajunge din nou la Memorialul Ipotești

„Mașina cu poeți”, un cenaclu transfrontalier, este inițiat de lectorul de română la Universitatea din Cernăuți, Gina Puică, și poetul Vasile Tărâțeanu, președintele Centrului Cultural Român „Eudoxiu Hurmuzachi”. Ședințele cenaclului au loc, succesiv, la Cernăuți și Suceava, dar și în alte localități din România și Ucraina. La Ipotești, „Mașina cu poeți” este pentru a patra oară, iar de data aceasta, poeții vor citi în cadrul Incubatorului de lectură, care își desfășoara activitatea în perioada 16-19 august.

La lecturile de la Ipotești și-au anunțat prezența: de la Cernăuți – Vasile Tărîțeanu, Nicolae Șapcă, Elena Nandriș, Vladimir Acatrinei, Vasile Bîcu; de la Suceava – Constantin Horbovanu, Cătălina Orșivschi, Nicolae Breabăn, Cezar Straton, Dumitru Parasca, George Sauciuc, Vlad Sibeschi, Adela Șulea, Călin Dănilă, Grațiela Turțu, Ioniță Lucian; de la Botoșani – Cristina Șoptelea, Dumitru Necșanu, George Luca, Vasile Iftime, Nicolae Corlat.

Lecturile se vor tine în amfiteatrul „Laurențiu Ulici” începând cu ora 11.00.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate