Image default
Comunicate de presa

Partidul Verde Suceava

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că minciuna este principala atracție a campaniei electorale. Mulți dintre candidați mint de ani buni pentru a prinde un nou mandat de primar, președinte de consiliul județean sau consilier, păcat că nu se prind de figură alegătorii.

Cei mai mulți mincinoși provin din rândul fostului PDL. Îi vezi pe listele PNL-ului și a PMP-ului.

Județul Suceava are doi mari mincinoși care au tocat sute de milioane de euro pe nimic.

Primarul municipiului Suceava, dl.Ion Lungu și președintele Consiliului Județean Suceava, dl.Gheorghe Flutur.

Dacă bați pasul prin municipiul Suceava nu vezi decât trotuare din pavele care sunt ondulate, urmele copacilor tăiați, iar în centru ai parte de un așa-zis granit rupt, crăpat, instalat pe timpul guvernării Lungu. Toate aceste lucrări au costat bani grei, semn că cineva s-a priceput la combinații, iar calitatea lucrărilor sunt net inferioare. Păcat că instituțiile statului care verifică cum s-au cheltuit banii publici dorm de ani de zile.

În județeul Suceava principala atracție este asfaltarea care este făcută haotic, lipsită de profesionalism, dar lăudată de înțeleptul medic Gheorghe Flutur. După o lucrare nouă, încearcă să mergi prin acea zonă și să faci un popas. Nu ai să reușești din simplul motiv că sunt diferențe de înălțime create după asfaltare.

 

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde

Filiala jud. Suceava

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate