Image default
Comunicate de presa

Partidul Verde Suceava

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că merită să-ți faci o vacanță în România și chiar recomandăm acest lucru.

Este adevărat că drumurile noastre sunt mult mai anevoioase, dar se compensează cu frumusețea pe care ți-o poate oferi România.

În mândra Bucovină, în mândru Maramureș, credința strămoșilor noștrii au lăsat nemuririi numeroase biserici, schituri, mănăstiri, cu o arhitectură unică în lume, iar după ce le vizitezi devii un om mai bun.

Carpații sunt nemuritori, iar ceea ce-ți oferă ei, aer curat, liniște, relaxare, numai aici le găsești într-un stil aparte.

Frumusețea Dunării a fost prezentată, de-a lungul istoriei, de mulți scribi, iar acest lucru îți poate întării dorința unei vacanțe.

Cetățile medievale din Sighișoara, Sibiu, Brașov, etc, te îndeamnă să le cunoști povestea. Transilvania te așteaptă deschisă și plină de ospitalitatea. Toată România te așteaptă.

Noi, verzii suceveni, considerăm că în aceste momente în care virusul mai este prezent în lume, te poți relaxa acasă, în România.

Nu are rost să cheltui sume mari de bani pentru teste, să le faci pântecul mare grecilor, care la un moment dat nu apreciază efortul nostru, să ai emoții că una era când ai plecat în vacanță spre o destinație din Europa și alta când ajungi la locul dorit.

 

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde

Filiala jud. Suceava

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate