Image default
Comunicate de presa

PARTIDUL MIȘCAREA POPULARĂ SUCEAVA

Ioan Bogdan Codreanu: „Primăria Mun. Câmpulung Moldovenesc și Dorna Medical să iasă public și să ne spună cum vor rezolva problema testării cadrelor didactice! Dacă nu vor reacționa, voi avea grija ca oamenii de la catedra din zona de munte sa știe cine a fost împotriva sănătății lor!

Această solicitare a ing. Ioan Bogdan Codreanu, candidat al partidului Mișcarea Populară la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, este lansată ca urmare a faptului că, acum câteva zile, acesta a cerut ca aparatul de testare pentru COVID-19 cumpărat de primăria Mun. Câmpulung Moldovenesc cu sprijinul major al primăriilor din zonă să fie folosit pentru testarea gratuită a cadrelor didactice din zonă. Primarul comunei Pojorâta a solicitat asta în contextul începerii anului școlar pentru a avea o imagine clară a situației epidemiologice din fiecare școală. În acea intervenție, primarul Ioan Bogdan Codreanu a cerut ca cei care administrează aparatul să analizeze situația și să ofere un punct de vedere public, în cel mai scurt timp.

Reamintim că, pe perioada stării de urgență, Primăriile Frumosu, Fundu Moldovei, Vatra Moldoviței, Moldovița, Pojorâta și Sadova au alocat pentru acest aparat de testare de la Câmpulung Moldovenesc câte 30.000 de lei, iar Primăriile Breaza, Izvoarele Sucevei, Moldova Sulița și Vama au alocat câte 20.000 de lei.

„Școala trebuie să se facă la școală. Am văzut în județ primari care au testat toate cadrele didactice și cred că asta trebuie să facem și noi și nu peste jumătate de an, ci foarte urgent: să înceapă testarea gratuită a cadrelor didactice din comunele care au contribuit la cumpărarea acelui aparat”, a transmis Codreanu.

Biroul de Comunicare al Partidului Mișcarea Populară – Filiala Județeană Suceava

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate