• Acasa
  • Iași
  • Partidul „Împreună pentru Moldova” este lansat astăzi la Iași. Cătălin Urtoi, candidat la Primăria Iași
Iași Slider Iasi

Partidul „Împreună pentru Moldova” este lansat astăzi la Iași. Cătălin Urtoi, candidat la Primăria Iași

Partidul „Împreună pentru Moldova” (IPM) este lansat astăzi, 16 februarie, la Iași. Noua formațiune politică este înființată de mai mulți fondatori ai asociației cu același nume care militează pentru autostrăzi în regiunea Moldovei.

Evenimentul de lansare a început în jurul orei 11.00, cu intonarea Imnului Național. După Imnul Național, a urmat cel al partidului – Balada lui Ciprian Porumbescu.

Cătălin Urtoi și-a anunțat candidatura la Primăria Iașului. „Proiectul meu se numește «Împreună pentru Iași»”, a precizat el.

La preşedinţia Consiliului Judeţean Iaşi, candidatul IPM este avocatul Dragomir Tomaşeschi, fost membru PNL.

Totodată, a fost anunţat şi candidatul partidului pentru primăria Galaţi, Marius Stan, prezent la reuniunea de la Iaşi.

Partidul „Împreună pentru Moldova” îşi propune să aibă candidaţi la alegerile locale în toate judeţele Moldovei, dar va prezenta candidat şi la primăria Capitalei. Reprezentanţii partidului spun că la Bucureşti va fi constituită o filială cu un număr „consistent“ de membri.

Noua formaţiune politică a primit acordul judecătorilor Tribunalului Bucureşti în octombrie anul trecut. Ea îi are ca iniţiatori pe Ionel Apostol, Cătălin Urtoi, ambii fiind reprezentanţii asociaţiei neguvernamentale ieşene „Împreună pentru A8″, şi pe gălăţeanul Vicenţiu Marian Dumitru, potrivit Agerpres.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate