Image default
Iași

Orban, mesaj „de concentrare, de mobilizare, de responsabilitate” instituţiilor implicate „în bătălia împotriva epidemiei de coronavirus”

Premierul Ludovic Orban a declarat că a transmis, la videoconferinţa cu prefecţii, un mesaj „de concentrare, de mobilizare, de responsabilitate” instituţiilor care sunt implicate ” în bătălia împotriva epidemiei de coronavirus”, notează Agerpres.

„Am organizat o videoconferinţă cu prefecţii cu toate instituţiile statului care sunt implicate în bătălia împotriva epidemiei de coronavirus. Am dat un mesaj de concentrare, de mobilizare, de responsabilitate. Am solicitat fiecărei instituţii să fie prezentă cu toate efectivele disponibile în prima linie a bătăliei, să se organizeze eficient, prefecţilor le-am cerut să facă operative zilnice (…) pentru a lupta eficient contra răspândirii virusului, pentru a sancţiona toate încălcările de la regulile de protecţie şi, de asemenea, pentru a dispune toate măsurile pentru a face faţă oricărei provocări”, a declarat Ludovic Orban la finalul unei videoconferinţe cu prefecţii şi şefii instituţiilor de linie, desfăşurată la Ministerul Afacerilor Interne.

Premierul Ludovic Orban a precizat că a solicitat o atenţie sporită în ce priveşte transportul public, inclusiv cel între localităţi, precum şi transportul efectuat pentru angajaţi de unele companii.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate