Image default
Iași

Opera din Iași s-a mutat online

Opera Națională Română Iași și-a adaptat programul la scenariul roșu, care interzice organizarea spectacolelor în sală. Astfel, reprezentațiile iubite de public pot fi urmărite în perioada următoare pe site-ul operaiasi.ro și pe pagina de facebook a instituției.

După ce sâmbătă a fost difuzat evenimentul „El tango”, care a avut premiera în acest an, săptămâna aceasta iubitorii operei pot viziona un nou spectacol extrem de apreciat, „Carmen”, de Georges Bizet.

Reprezentația care a avut loc pe 26 februarie, va putea fi urmărită gratuit joi, de la ora 18:30. Vor interpreta Maria Miron Sîrbu (Carmen), Teodor Ilincăi (Don Jose), Alexandru Constantin (Escamillo), Ana Maria Donose (Micaela), soliștii, Corul și Orchestra Operei ieșene. Conducerea muzicală a fost asigurată de Ciprian Teodorașcu.

Potrivit unui comunicat de presă, Opera Națională Română Iași lucrează în această perioadă și la alte titluri îndrăgite, care vor fi difuzate în perioada următoare.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate