Image default
Rădăuți Suceava

Olimpiakos Rădăuți a câştigat „Cupa Prieteniei” la tenis cu piciorul

Sâmbătă, 14 septembrie, la Baza sportivă „Viitorul” din Horodnic de Sus a avut loc ce-a doua ediție a „Cupei Prieteniei”, la tenis cu piciorul.

Competiția a adunat la start 16 echipe din tot județul, repartizate în patru grupe.

Desfășurate pe sistemul două seturi din trei (set până la 11), meciurile au fost deosebit de spectaculoase, smulgând aplauze la scenă deschisă din partea spectatorilor prezenți la această întrecere sportivă.

Primele două echipe clasate în fiecare grupă s-au calificat mai departe, în faza sferturile de finală.

După faza sferturilor, cele mai bune patru echipe ale acestui turneu au fost OLYMPIAKOS RĂDĂUȚI, alcătuită din jucătorii Adrian Schipor și Teodor Lelcu, BLACK HILL VATRA DORNEI, formată din Paul Boncheș și Horia Mihai, FRITEHNIC din Suceava, formată din Răzvan Florea și Daniel Păiuș, și sucevenii Liviu Luca și Andu Vornicu.

Semifinalele și finalele s-au jucat după sistemul trei din cinci seturi tot până la 11.

După două semifinale spectaculoase, au avut loc finalele care au stabilit și ierarhia finală a competiției.

Astfel, locul trei a fost ocupat de FRITEHNIC SUCEAVA, care a dispus în finală mică de BLACK HILL VATRA DORNEI.

Finala mare a competiției avea să aducă față în față echipele OLYMPIAKOS RĂDĂUȚI și echipa suceveană formată din Liviu Luca și Andu Vornicu, rădăuțenii impunându-se cu scorul de 3 la 0 și ocupând locul întâi la final.

Într-o atmosferă prietenească, toți participanții au fost premiați cu diplome și medalii, ocupanții podiumului primind și cupe din partea organizatorilor.

Au fost acordate și premii individuale – Daniel Păiuș a primit premiul pentru cel mai tânăr jucator, Florin Rîznic a fost veteranul turneului, cel mai tehnic jucator a fost ales suceveanul Andu Vornicu, iar cel mai bun jucător al turneului a fost desemnat rădăuțeanul Teodor Lelcu.

Radio VIVA FM a fost partener media al evenimentului.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate