• Acasa
  • Iași
  • O nouă licitație pentru realizarea unei parcări supraterane în zona străzii Mușatini
Iași Slider Iasi

O nouă licitație pentru realizarea unei parcări supraterane în zona străzii Mușatini

Municipalitatea ieşeană va relua licitaţia pentru realizarea unei parcări supraterane în zona străzii Muşatini. Proiectul prevede realizarea unei parcări supraterane cu  circa 200 de locuri de parcare și cu un regim de înălţime D + P + 3 E.

Construirea unei parcări supraterane cu circa 200 de locuri reprezintă miza la care sunt aşteptate să răspundă firmele care doresc să preia în concesiune terenul din str. Muşatini nr. 57, aflat în vecinătatea Centrului de Medicină de Familie din cartierul Alexandru cel Bun.

Potrivit caietului de sarcini, concesionarul va suporta cheltuielile necesare proiectării, construirii, exploatării şi întreţinerii parcării ce se va edifica pe terenul ce face obiectul contractului de concesiune, pe o perioadă de 25 de ani.

Clarificările privind această oportunitate de investiţii vor putea fi cerute până pe 2 septembrie, termenul limită de depunere a ofertelor fiind 9 septembrie, ora 13.00.

Licitaţia va porni de la suma de 31.000 de euro.

Documentaţia de atribuire poate fi procurată de la sediul Direcţiei Evidenţa Patrimoniului Public şi Privat, situat în şoseaua Naţională, nr. 43, etajul 5, telefon 0232.264.246, fax 0232.264.508. Costul unui exemplar din documentaţia de atribuire este de 100 lei.

Şedinţa publică de deschidere a ofertelor va avea loc pe 10 septembrie 2019, ora 12.00, la Primăria Municipiului Iaşi, bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 11, sala 3. Ultima zi de depunere a documentaţiei de licitare este 9 septembrie 2019, ora 13.00, la registratura Direcţiei Evidenţa Patrimoniului Public şi Privat.

Această a doua licitație este organizată întrucât la licitaţia organizată în 2 august nu au fost întrunite condiţiile de participare, prezentându-se mai puţin de trei ofertanţi.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate