Image default
Fălticeni Suceava

O nouă ediţie a manifestării „Cultură în parc”, la Fălticeni

Asociaţia Ghizilor din Bucovina şi Primăria Municipiului Falticeni vă invită joi, 24 iunie, la cea de-a VI-a ediţie a manifestării „Cultură în parc”.

Începând cu ora 18 se va organiza, pe Esplanada din Fălticeni (pe Faleză), o expoziție de fotografie „Înălţimi. Riscuri. Bucurii.” cu tematica „Călător în Nepal” și un concert în aer liber susținut de talentații de la „Conversații Acustice” (Suceava).

Expoziţia foto are loc ca urmare a călătoriei în Nepal a doi dintre membrii Asociaţei Ghizilor din Bucovina. Timp de aproape două săptămâni, aceştia şi-au propus să descopere lumea ascunsă din cătunele nepaleze. O altă cultură, o lume diferită, fericită şi săracă. Un amalgam de momente surprinse toate în fotografiile celor doi membri pe care sunteţi invitaţi să o descoperiţi pe 24 iunie, începând cu ora 18.

„Cultură în Parc” și-a propus încă de la început să fie altfel decât un eveniment în aer liber, să se axeze nu doar pe muzică, ci și pe film, fotografie, pictura, teatru, călătorii și altele. Toate pentru a încânta publicul din Fălticeni, de drag de frumos și de oameni.

Accesul este liber.

Evenimentul are loc in colaborare cu Primăria Municipiului Fălticeni şi Inpride Fălticeni.

De asemenea, evenimentul face parte din programul „Ziua culturii fălticenene”, eveniment organizat de catre Primăria Fălticeni.

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate