Image default
Suceava

O nouă ediţie a Festivalului „Toamnă la Voroneț”, în perioada 5-11 octombrie

Cea de-a patruzecea ediție a Festivalului Internațional de Film, Diaporamă și Fotografie „Toamnă la Voroneț”, se va desfășura în perioada 5 – 11 octombrie 2020.

Având în vedere măsurile de restricție, siguranță și prevenție adoptate de autorități în această perioadă, ediția din acest a Festivalului se va desfășura atât în aer liber cât și online.

„Fiind o ediție jubiliară, nu vom avea filme în competiție, dedicându-ne în exclusivitate diaporamei și filmului românesc.”, au transmis organizatorii.

Festivalul mai cuprinde un medalion cinematografic Ștefan Iordache, vernisaje de artă fotografică, lansări de carte și concerte de muzică folk.

Invitatul special al manifestării va fi regizorul Tudor Giurgiu.

Printre filmele care vor putea fi urmărite se numără „Concurs”, „Cel mai iubit dintre pământeni”, „Parking”, „Despre oameni și melci”, „Declarație de dragoste”, „Ochi de urs” și „Liceenii Rock’ n’ Roll”.

Intrarea la toate evenimentele cultirale va fi liberă, în limita locurilor disponibile.

Festivalul „Toamnă la Voroneț „este organizat de Ministerul Culturii, Primăria Gura Humorului, Consiliul Județean Suceava și Centrul Cultural Gura Humorului.

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate