Image default
Suceava

Numărul sucevenilor vaccinaţi anti-Covid se apropie de 5.000

În cursul zilei de luni, 18 ianuarie, s-au vaccinat în judeţul Suceava împotriva Sars-Cov2 un număr de 941 de persoane, dintre care 856 doza I, iar 85 doza a II-a.

Distribuția pe centre de vaccinare este următoarea:
– Spital Județean Suceava – 396
– Spital Municipal Rădăuti – 144
– Spitalul Municipal Fălticeni – 144
– Spital Municipal Câmpulung Moldovenesc – 126
– Spitalul Orășenesc Gura Gumorului – 113
– Spitalul Orășenesc Siret – 48

Până în momentul de față, în centrele de vaccinare din județul Suceava s-au vaccinat împotriva Sars-Cov2 4846 de persoane.

Pentru data de 19 ianuarie, în Etapa a II-a a campaniei de vaccinare, destinată persoanelor cu vârsta peste 65 ani, persoanelor cu boli cronice, indiferent de vârstă, precum şi personalului-cheie care desfăşoară activităţi în domenii esenţiale s-au înscris 853 persoane în vederea vaccinării împotriva Sars-Cov2.

În judeţul Suceava, pentru următoarele 7 zile au fost programate 6.544 de locuri de vaccinare.

În municipiul Suceava gradul de ocupare al locurilor de vaccinare este de 100% pentru următoarele 7 zile.

Cetăţenii din Suceava au posibilitatea să se programeze la vaccinare şi în centrele de vaccinare din judeţ unde mai sunt sloturi disponibile, la centrele de vaccinare Siret, Rădăuţi, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc sau Fălticeni.

În judeţul Suceava, sunt deschise publicului pentru programare 7 centre de vaccinare (Spital Județean Suceava, Spital Municipal Rădăuți, Spital Municipal Fălticeni, Spital Municipal Câmpulung, Spital Orășenesc Gura Humorului, Spital Orășenesc Siret și Sala de sport a Liceului „Ion Luca” Vatra Dornei), şi o capacitate zilnică de vaccinare de 420 de persoane cu prima doză şi cu rapel.

Acțiunea de vaccinare cu echipa mobilă continuă astăzi, 19 ianuarie 2021, în Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Sasca Mică și în Centrele de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Costâna și Zvoriștea.

„Reamintim că programările la vaccinare sunt condiţionate atât de numărul dozelor de vaccin aflate în stoc la momentul efectuării operaţiunii cât şi de dinamica solicitărilor de înscriere la momentul respectiv.”, a transmis directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, dr. Dinu Florin Sădean.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate