Image default
Neamt

Noutăți de la Spitalul Municipal de Urgență Roman

Autoritățile din municipiul Roman continuă investițiile la Spitalul Municipal de Urgență.

Primarul Lucian Micu a efectuat o vizită de lucru la unitatea medicală și a declarat că sunt vești bune în ceea ce privește computerul tomograf achiziționat, care acum este instalat.

“Așteptăm avizul de amplasare și după care imediat depunem actele pentru a primi autorizația de funcționare, demersuri care sper să nu dureze mai mult de trei luni. Acest aparat vine în completarea proiectului european pe care l-am câștigat deja și care va crea la Spitalul din Roman un centru imagistic modern. Contractul de finanțare este deja semnat și suntem în faza de licitație pentru proiectare. Am intrat și în subsolul clădirii unde au început lucrările programate în acest an și care se vor încheia în luna octombrie” a precizat edilul.

Mai mult, primarul municipiului Roman a subliniat că a identificat o nouă sursă de finanțare europeană iar peste o lună va fi depus un nou proiect pentru Spital, care se va concentra pe dotarea secțiilor cu aparatură de ultimă generație.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate