• Acasa
  • Slider Suceava
  • Noul ambulatoriu al Spitalul de Urgență a fost inaugurat, în prezenţa preşedintelui Iohannis. Urmează 3 zile de „porţi deschise”
Slider Suceava Suceava

Noul ambulatoriu al Spitalul de Urgență a fost inaugurat, în prezenţa preşedintelui Iohannis. Urmează 3 zile de „porţi deschise”

Noul ambulatoriu integrat de specialitate al Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” a fost fi inaugurat miercuri, 16 octombrie, la ora 10, la eveniment fiind prezent şi preşedintele României, Klaus Iohannis.

Investiţia a fost recepţionată la începutul acestei luni.

Până pe 18 octombrie, noul ambulatoriu va fi deschis pentru vizitare tuturor celor interesați să vadă cum este organizat și cum va funcționa.

IOHANNIS a lăudat administrația județeană și conducerea spitalului pentru această investiție importantă atât pentru pacienți, cât și pentru cadrele medicale.

 

IOHANNIS s-a referit și la reforma din sistemul sanitar național, precizând că se impun “măsuri rapide pentru creșterea gradului de eficiență”, cu accent pe medicina primară și de ambulatoriu.

 

În cuvântul său, managerul spitalului, VASILE RÎMBU, a declarat că investiția va crește gradul de accesibilitate a populației la servicii medicale de calitate, adăugând că asistența medicală este acordată la cele mai înalte standarde.

 

Spitalul de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava organizează, în această săptămână, trei zile de „Porți deschise”, cu ocazia finalizării noului ambulatoriu, construit în curtea instituției medicale.

Ambulatoriul va fi inaugurat miercuri, 16 octombrie, iar până pe 18 octombrie va fi deschis pentru vizitare tuturor celor interesați să vadă cum este organizat și cum va funcționa.

Ambulatoriul va fi la dispoziția pacienților începând cu data de 21 octombrie.

Noua clădire, cu șase niveluri, are o suprafață totală de 4.000 de metri pătrați, valoarea investiţiei fiind de peste 24 de milioane de lei.

Clădirea a fost construită cu fonduri europene, iar dotările au fost finanțate din bugetul propriu al spitalului, de la bugetul Consiliului Județean, precum şi de la cel al Consiliului Local Suceava.

Conducerea spitalului intenţionează este să asigure un program cât mai lung la cabinetele din ambulatoriul integrat, pe două schimburi, mai ales pe specializările suprasolicitate.

 

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate