Image default
Neamt

Noi măsuri impuse în comunele Alexandru cel Bun și Dumbrava Roșie

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Neamț a hotărât noi măsuri de limitare şi prevenire a răspândirii coronavirusului în comunele Alexandru cel Bun și Dumbrava Roșie, după ce rata infectărilor a depășit 3 la mia de locuitori.

Este interzisă activitatea cinematografelor și instituțiilor de spectacole sau concerte, activitatea restaurantelor și cafenelelor în interiorul clădirilor și  activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc.

Este permisă activitatea restaurantelor și cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare, din aceste localități, doar pentru persoanele cazate în cadrul unităților respective.

De asemenea, activitatea cinematografelor, restaurantelor și cafenelelor este permisă cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spațiului în Târgu Neamț, Pângărați, Ceahlău, Războieni, Brusturi, Bicazu Ardelean, Petricani, Urecheni și Valea Ursului.

Măsurile se vor întinde pe o perioadă de 2 săptămâni.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate