Image default
Rădăuți Suceava

Nistor Tătar a prezentat obiectivele realizate în timpul mandatului său de primar la Rădăuţi

Joi, 13 februarie, la Galeriile de artă din Rădăuți a avut loc o conferință de presă susținută de către organizația locală a PSD Rădăuţi.

Președintele organizației, primarul municipiului Rădăuți, Nistor Tătar, a făcut o trecere în revistă a obiectivelor realizate în timpul mandatului său de primar.

Printre obiectivele enumerate au fost străzile și trotuarele reabilitare, proiectul de la statuia lui Bogdan Vodă sau proiectul din Piața Garoafelor.

De asemenea a amintit că sunt proiecte în derulare prin POR AXA 13 și GAL URBAN RĂDĂUȚI, dar și faptul că proiectul cu iluminatul public derulat prin POR AXA 10 va fi reluat.

Primarul municipiului Rădăuți a aminitit că anul acesta primăria a bugetat reabilitarea a 7,5 km de străzi .

Alături de primarul municipiului a fost și Romeo Galan, directorul SC SERVICII COMUNALE, care a adus lămuriri în urma creșterii prețului la gunoiul menajer.

El a menționat că la ora actuală la Rădăuți sunt înregistrate 16.000 de contracte individuale pentru gunoi în condițiile în care populația municipiului este estimată în jurul a 30.000 de locuitori.

Galan speră ca, în maximum o lună de zile, să se poată încheia contracte și cu cei care nu au în momentul de față și să poată valorifica deșeurile reciclabile pentru a se scade actualul preț al gunoiul.

În final, Nistor Tătar a menționat că, în ultima lună, au fost peste 20 de persoane care au semnat adeziuni la organizația PSD Rădăuţi.

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate