Image default
Suceava

Muzeul Bucovinei va elimina taxa de fotografiere pentru vizitatori

Muzeul Bucovinei din Suceava va elimina, de anul viitor, taxa de fotografiere, de 10 lei pe oră, pentru vizitatori și fotografii neprofesioniști, pentru a asigura o mai bună promovare a obiectivelor proprii pe reţelele de socializare.

Directorul instituţiei, EMIL URSU, a declarat că se va renunța la această taxă, în contextul în care vizitatorii au o multitudine de posibilităţi de a surprinde imagini sau clipuri video din obiectivele pe care le vizitează, iar promovarea acestora pe reţelele de socializare reprezintă un beneficiu pentru Muzeul Bucovinei.

În schimb, din 2020, vor crește o parte din tarifele de vizitare la obiectivele administrate de Muzeul Bucovinei.

La Cetatea de Scaun a Sucevei, biletul pentru adulți va costa 16 lei, în loc de 12 lei, cât este acum, iar pentru elevi și studenți majorarea va fi de la 3 la 4 lei.

La Muzeul de Știinţele Naturii și la Muzeul Satului Bucovinean, taxa de vizitare va crește de la 6 la 8 lei, pentru adulţi, și de la 1,5 lei la 2 lei, pentru elevi și studenţi.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate