Image default
Suceava

Municipiul Suceava, locul I la nivelul Regiunii Nord Est la atragerea de fonduri europene

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a avut astăzi la Piatra Neamț, discuţii cu conducerea Agenției de Dezvoltare Nord Est, respectiv cu directorul general Vasile Asandei și cu Cristian Zamă – directorul Organismului Intermediar ADR Nord- Est, cu privire la implementarea proiectelor aferente Exercițiului Financiar 2014-2020.

„Gradul de realizare a proiectelor, sume efectiv încasate fiind de peste 60%, acest lucru ne permite sa ne clasăm pe locul I la nivelul Regiunii Nord Est la atragerea de fonduri europene”, a precizat Lungu.

Discuţia a cuprins şi portofoliul de proiecte aferent Perioadei de finanțare 2021-2027, pe care îl are pregătit municipalitatea, cuprins în Strategia de Dezvoltare Urbană la nivelul Zonei Urbane Funcționale Suceava, care se doreşte a fi finalizată până la 30 iunie 2021.

„Au fost discuții legate de modalitatea de finanțare a proiectelor pe POR – Programul Operaţional Regional şi pe PNRR – Pogramul Naţional de Redresare şi Reziliență. Prioritatea de grad zero a municipalității este atragerea Fondurilor Europene.”, a concluzionat primarul Sucevei.

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate