Image default
Botosani

Municipiul Botoşani intenţionează să înființeze un Centru Comunitar Integrat

Municipiul Botoşani intenţionează să înființeze un Centru Comunitar Integrat care va asigura servicii medico – sociale pentru sute de persoane defavorizate.

În acest sens va fi depusă o aplicaţie de finanţare în cadrul apelului de proiecte POCU/GAL Botoşani pentru Viitor, lansat de Asociaţia Grupul de Acţiune Locală  Botoşani pentru viitor.

Valoarea finanţării solicitate este de 1.053.150 de lei.

Acordul de parteneriat între Municipiul Botoşani, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului şi Direcţia de Asistenţă Socială pentru implementarea în comun a activităţilor proiectului „Înfiinţarea şi operaţionalizarea Centrului Comunitar Integrat” a fost aprobat de consilierii locali.

Principalele activităţi ale proiectului vizează asigurarea de servicii sociale pentru minim 420 de persoane, acordarea de servicii sociale şi/sau medico – sociale pentru 420 de persoane, asigurarea de analize medicale pentru 840 de persoane.

În municipiul Botoşani vor fi realizate investiții care vor presupune un efort financiar în valoare de şapte milioane de euro, bani obţinuţi prin intermediul Grupului de Acțiune Locală (GAL) Botoșani pentru viitor.

Asociația GAL Botosani pentru viitor are ca obiectiv principal sprijinirea dezvoltării locale a comunității marginalizate din municipiul Botoșani, combaterea sărăciei și a excluziunii sociale.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate