Image default
Neamt

Municipalitatea romașcană are în plan mai multe investiții

Primarul municipiului Roman Lucian Micu a făcut referire la principalele investiții programate a se desfășura în acest an.

El a menționat că se vor finaliza pietonalul, Grădinița cu prelungit nr. 2, corpul B de la Școala Vasile Alecsandri, cartierele Petru Rareș și Nicolae Bălescu care vor fi asfaltate în totalitate și va continua programul de parcări și de reabilitare a trotuarelor.

Micu a menționat că va fi demarat programul de reabilitare peisagistică în cartierul Republicii, precum și lucrările la creșa Smirodava, care își va tripla capacitatea.

Alte investiții se referă la două zone de acces către piață și către strada Bogdan Dragoș, schimbarea centrului între Bibliotecă și giratoriul de la „Doi Măgari” și efectuarea de plombe asfaltice pe Drumul European 85.

De asemenea, municipalitatea speră să creeze o nouă bandă în giratoriul de la „Favorit”, astfel încât ieșirea din oraș să se poată face pe două benzi.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate