Image default
Neamt

Modernizarea transportului public de persoane din Piatra-Neamț continuă

Proiectul de modernizare a stațiilor de așteptare pentru transport public din Piatra Neamț a intrat în implementare după ce, în luna februarie, a fost semnat contractul de proiectare și execuție.

Proiectul are valoarea de 4 milioane 800 mii euro, contribuția municipalității fiind de 2 % și presupune modernizarea a 80 de stații de așteptare moderne, dotarea lor cu panouri de afișaj informativ, echiparea cu panouri fotovoltaice astfel încât să poată fi independente energetic și cu dispozitive de conectare wireless.

De asemenea, ele vor deveni adevărate centre cu informații de interes public privind atracțiile turistice, evenimente socio-culturale și sportive, harta orașului și informații utile despre vreme.

Modernizarea transportului public de persoane din municipiul Piatra-Neamț se va realiza într-o viziune integrată, prin mai multe proiecte care cuprind și achizitia a 41 de autobuze electrice, realizarea de stații de încărcare electrice, modernizarea autobazei și a infrastructurii rutiere.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate