• Acasa
  • Iași
  • Ministrul sănătății: „Oferiţi-vă şi oferiţi cadou şansa revenirii la normalitate prin vaccinare”
Iași Slider Iasi

Ministrul sănătății: „Oferiţi-vă şi oferiţi cadou şansa revenirii la normalitate prin vaccinare”

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a transmis, sâmbătă, un mesaj cu ocazia Sărbătorilor Pascale în care îi încurajează pe români să respecte mai departe măsurile de prevenţie a infecţiei cu SARS-CoV-2 şi să meargă la vaccinare.

„Suntem în zile de sărbătoare, zile pe care ni le dorim fericite, alături de cei dragi, cu bucurie şi linişte. După un an întreg vă spun că înţeleg această dorinţă de a fi împreună. O resimt şi eu. O resimţim cu toţii. Vreau totuşi să vă reamintesc că suntem într-o perioadă complicată. Este al doilea Paşte pe care îl petrecem în aceste condiţii. Vă încurajez să respectăm măsurile de prevenire a infecţiei cu SARS-Cov-2 şi să CONTINUĂM să ne vaccinăm! Zilele acestea, oferiţi-vă şi oferiţi cadou şansa revenirii la normalitate prin vaccinare”, afirmă ministrul Ioana Mihăilă, în mesaj.

Ea adăugă că acele persoane care doresc să se vaccineze pot găsi deschise şi în aceste zile centrele de imunizare.

„Vă mulţumesc pentru că sunteţi alături de noi în acest efort de a reveni la viaţa de dinainte de pandemie şi vă urez Sărbători în tihnă şi un Paşte Luminat!”, mai spune ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate