Image default
Botosani

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, vine, vineri, la Botoșani

Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Raluca Turcan, va efectua vineri o vizită de lucru la Botoșani, la invitația deputatului Costel Șoptică.

Raluca Turcan va fi însoțită de consilierii Cătălin Vătafu și Bianca Bîrsan. Din delegație fac parte și Daniel Baciu, președintele Casei Naționale de Pensii Publice, Maria Mareș, președintele Agenției Naționale de Ocupare a Forței de Muncă, Lăcrămioara Corcheș, director general Agenția Națională pentru Prestații Sociale, precum și Dantes Bratu, inspector general de stat, Inspecția Muncii.

Delegația condusă de Raluca Turcan va fi întâmpinată la ora 11.00 de prefectul Dan Nechifor, la Instituia Prefectului, după care se va deplasa, la ora 11.45,  la Casa Județeană de Pensii Botoșani, unde vor avea loc și discuții cu angajații.

Pe parcursul zilei oficialii vor discuta cu angajații AJPIS Botoșani și conducerea AJPIS pe tema campaniei de verificare a beneficiarilor venitului minim garantat, dar și cu angajații ITM (13.30) și AJOFM (14.30)

Declarațiile de presă vor avea loc în intervalul 15.30 – 15.45.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate