Image default
Botosani

Mihaela Huncă deschide lista candidaților Pro România din Botoșani la Camera Deputaților

Liderul Pro România Botoșani Mihaela Huncă deschide lista pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare din decembrie.

„Venim în fața botoșănenilor cu o echipă de profesioniști, cu oameni energici care vor reprezenta în Parlament interesele locuitorilor județului. Alături de mine sunt colegii mei, niște oameni minunați. Vă invit să îi cunoașteți în această campanie. Noi, Pro România suntem partidul care crede, în nevoia unei educații performante și a preocupării față de sănătatea românilor prin dezvoltarea unui sistem medical de calitate. Vom fi în parlament vocea celor mulți, care vor să trăiască într-o Românie normală și nu într-o țară condusă în funcție de interesele celor puțini și avizi de putere. Mergem în Parlament pentru proiecte de dezvoltare a țării care să aigure un trai decent tuturor românilor. Problemele botoșănenilor sunt problemele țării, iar noi le vom găsi soluții legislative în Camera Deputaților și Senat.
Sunt onorată să fiu desemnată să reprezint din nou interesele botoșănenilor, în Camera Deputaților. Vă asigur că sunt un om de echipă și că îmi voi pune ca și până acum toată priceperea mea în slujba românilor, a botoșănenilor.
În Parlamentul României, mai ales în contextul actual, este nevoie de oameni care să cunoască realitățile, problemele cu care se confruntă cetățenii și necesitățile comunităților pe care le reprezintă, pentru ca să putem depăși criza cauzată de pandemie și lipsa unor măsuri guvernamentale coerente și eficiente în plan economic, sanitar și social. Le mulțumesc botoșănenilor care m-au susținut și îi asigur că voi face tot ceea ce îmi stă în putere pentru ca să putem trăi în siguranță într-un județ a cărui dezvoltare să nu mai fie împiedicată de nimeni de la nivel central
” a declarat deputatul Mihaela Huncă, președintele organizației județene Pro România.

Primul loc la Senat va fi ocupat de un reprezentant al ALDE, în echipa comună a Pro România pentru scrutinul parlamentar.

 

Listă Camera Deputaților

1. Huncă Mihaela- Profesor
2. Siligeanu Cătălin- Inginer
3. Sălăvăstru Aurica -Avocat
4. Hârtie Gabriel -Profesor
5. Nistor Georgeta Edita -Medic
6. Hrițcu Lafontain Mihaela -Economist
7. Toma Liviu-Constantin -Inginer
8. Timișag Lucian-Profesor

Listă Senat

1. Țurcanu Roxana-Florentina- Profesor
2. Atudoroae Alin-Daniel -Medic
3. Tanasă Petru-Albert -Inginer
4. Ștefan Virginia-Silvia -Economist
5. Ștefan Narcis -Jurist

Candidaturile vor fi depuse astăzi, la ora 12.00.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate